“DAN IS TEMPHORY TOCH WEL EEN VREEMDE EEND IN DE BIJT, IN POSITIEVE ZIN!”

 

(Coen Mastik – Hoogspanningstechnicus, Spie Infra Energie)

FILOSOFIE

Wij investeren in jouw ontwikkeling
Bij Temphory volg je een op maat gemaakt opleidingstraject. Zo groei jij uit tot een heuse vakspecialist en creëer je werkzekerheid voor jezelf. In onze pool van vakspecialisten en professionals blijf je je ontwikkelen. Je volgt trainingen en workshops, behaalt certificeringen en doet ervaring op bij onze opdrachtgevers. Heb je een bepaalde tijd bij een opdrachtgever gewerkt en is er een goede match? Dan kan het zo zijn dat de opdrachtgevers jou een (vast) contract aanbiedt.

Erkende opleidingen, goede begeleiding
Bij Temphory werk je gericht aan je ontwikkeling. Je leert, behaalt certificaten en doet in korte tijd veel nuttige werkervaring op. Daarbij kun je rekenen op goede begeleiding van Temphory, zowel tijdens de opleiding als in je werk. De opleidingen worden aangeboden door erkende opleidingsinstanties.

Opleidingen

Temphory biedt opleidingen op mbo-niveau. Dit zijn op maat gemaakt, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Heb je de opleiding afgerond? Dan kun je direct aan de slag bij de opdrachtgever. Je hebt alle functiespecifieke kennis en certificeringen op zak.

Voorbeelden van mbo-opleidingen
• Monteur data-elektra VP (niveau 2 )
• Zelfstandig storingsmonteur AVP (niveau 3)
• Technicus WV (niveau 4)

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures!