Interesse?

Bekijk onze vacatures !

Ons vakgebied

Technische banen met toekomst

Temphory is dé specialist in elektro- en instrumentatietechniek (E&I). Een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. Ben jij technisch onderlegd en gemotiveerd om je te ontwikkelen? Bij Temphory liggen de kansen voor het oprapen. Wij leiden je op binnen het E&I-vakgebied, bieden je een baan en zorgen ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Tijdens die opleidingen word je gewoon doorbetaald. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet ben je nu én in de toekomst van grote waarde op de arbeidsmarkt.

 

Industrie, infra en maritiem

Via Temphory kun je aan de slag in drie branches: industrie, infra en maritiem. In elke branche heeft het vakgebied E&I zijn eigen dynamiek.

WERKEN VOOR TEMPHORY

Wil je je specialiseren in een technisch vakgebied? Zoek je een baan met toekomst? Of kom je maar niet verder in je huidige werk? Eén ding is zeker: bij Temphory kom je wél verder. Je volgt een opleiding die bij je past en gaat vervolgens aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Interessante en afwisselende projecten

Temphory werkt vaak op projectbasis voor opdrachtgevers. Dit betekent dat jij een dienstverband krijgt voor de duur van een opdracht. Het kan zijn dat je daarna in dienst komt bij de opdrachtgever. Of wij begeleiden je naar een volgend project. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jij groeit in je vakgebied en onze opdrachtgevers profiteren van waardevolle expertise. Via onze Temphory Academy zorgen we ervoor dat jij je blijft ontwikkelen.

JOUW ONTWIKKELPERSPECTIEF

Welke opleiding past bij jou? En welke begeleiding heb je nodig om je doel te bereiken? Samen stippelen we een opleidingstraject op maat uit. Dit begint met een mix van theorie en praktijk (4 maanden), gevolgd door een praktijkdeel bij onze opdrachtgever (8 maanden). Er is aandacht voor zowel technische kennis als persoonlijke vaardigheden. Na afloop kun je direct professioneel aan de slag bij de opdrachtgever.

De zekerheid van werk met toekomst

Het mooie aan werken bij Temphory is dat je wordt opgeleid voor een baan met toekomst. En dat alles met goede voorwaarden. De opleiding wordt voor je betaald, je ontvangt vanaf dag één salaris en het traject is afgestemd op jouw uitgangssituatie en de specifieke opdracht die je gaat vervullen. Zit je ergens goed op je plek en is dat gevoel wederzijds? Dan kan het zijn dat onze opdrachtgever jou – in overleg met ons – een (vaste) baan aanbiedt. Zo richt jij je loopbaan op je eigen manier in.

PROFESSIONALS VERTELLEN

Dit kan jouw verhaal worden

Wie kan er nu beter vertellen hoe het is om bij ons te leren en te werken dan de professionals zelf? Hieronder vind je verhalen van mensen die dankzij ons leer- en begeleidingstraject nu aan het werk zijn als technisch specialist. Ben jij ook op zoek naar een uitdagende technische baan? Bekijk onze vacatures.

Lees het verhaal van Coen:

“Dan is Temphory toch wel een vreemde eend in de bijt, in de positieve zin!”

“Om eerlijk te zijn: ik was best kritisch en een tikkeltje sceptisch toen Temphory me benaderde. Laagspanning was mijn vak en omscholing tot hoogspanningstechnicus vraagt veel van je. Maar na het overtuigende verhaal van Temphory en de baankansen die geschetst werden, besloot ik er vol voor te gaan. Zonder een moment spijt, tot de dag van vandaag. De eenjarige opleiding ‘Technicus Data en Elektra – hoogspanning’ heb ik bijna afgerond. In juni volgt het assessment. En dan lonkt er een vast dienstverband.”

 

Betrokken
“Ik heb negentien jaar gewerkt voor uitzendbureaus. Dan is Temphory toch wel een vreemde eend in de bijt, in positieve zin! Ze zijn in één woord ‘betrokken’. Je persoonlijke ontwikkeling hebben ze bijzonder hoog in het vaandel. Neem nou mezelf: ik ben nog niet eens klaar met mijn opleiding of ze bieden al een nieuwe cursus aan. Technisch talent moet zo goed mogelijk worden benut en daar investeren ze dan ook in. Op een menselijke manier.”

 

Spie Infra Energie

Coen Mastik

Lees het verhaal van Louis:

“Ze volgen je ontwikkeling en prestaties op de voet. Ook nu nog.”

“Ik werk nu al twee jaar als glasvezellasser. Voordat Temphory bij me aanklopte, had ik verschillende jobs via allerlei uitzendbureaus. Ik was al bekend met de bekabeling, maar dankzij de opleiding heb ik enorme stappen vooruit gezet. Eerst deed ik zo een à twee uur over een aansluiting, nu fiks ik dat in een dik halfuur. Omdat ik geleerd heb eerst een goede analyse te maken van de situatie. Daardoor gaat het vaak in één keer goed. Die kwaliteit weten ze ook bij Van Gelder op waarde te schatten.”

 

Doorleren en verder groeien
“Het werk als monteur beheers ik nu tot in de puntjes. Dat komt met name door de intensieve begeleiding van Temphory in het begin. Ze volgen je ontwikkeling en prestaties op de voet. Ook nu nog. Ik heb ontzettend veel plezier in het werk dat ik doe. Elke dag op pad, door het land, bij mensen thuis. Je maakt steeds nieuwe dingen mee, soms net ‘Man bijt hond’-taferelen. Binnenkort ga ik met Temphory om tafel om te kijken naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Uitgeleerd ben je nooit!”

 

Van Gelder Telecom

Louis Harmsen

Lees het verhaal van Marius:

“Temphory’s betrokkenheid tijdens het traject en de interesse in de persoon achter de student is bijzonder.”

“Als ik aan Temphory denk, dan denk ik aan een erg prettige samenwerking. Dat was in het begin al zo. Zij benaderden ons voor opleidingsmodelijkheden om elektromonteurs die zonder werk zitten klaar te stomen voor een baan in de hoogspanningstechniek. Er was meteen een klik en veel belangstelling voor elkaar en elkaars ideeën. Dat zie je ook tijdens de opleiding van de technici: Temphory’s betrokkenheid tijdens het traject en de interesse in de persoon achter de student is bijzonder.”

 

Kwaliteit door Coöperatie
“Behalve de constructieve manier van samenwerken, is er ook veel aandacht voor kwaliteit en resultaat. Er is flink geïnvesteerd in het samenstellen van een sterk opleidingsprogramma. Zo ontstaat er een win-winsituatie voor alle partijen. Kortom: een fijne club om mee samen te werken.”

 

Graafschap College

Marius Peters (Senior docent)