Ons vakgebied

Technische banen met toekomst

Temphory is dé specialist in energietechniek. Een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. Ben jij technisch ingesteld en wil je serieus werk maken van jouw carrière? Kies dan voor Temphory!

Industrie, infratechniek, telecom en maritiem

Samen met Temphory word jij de energy technician van de toekomst! Dit kan in vier branches: industrie, infratechniek, telecom en maritiem. Elke branche heeft zijn eigen dynamiek. Benieuwd welke branche bij jou past? Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die bij jou passen. Bekijk de vacatures of maak een afspraak.

Werken voor Temphory

Jouw ontwikkeling centraal

Jezelf ontwikkelen, maar wel de zekerheid van een vaste baan en een goed salaris? Dat kan bij Temphory! Onze recruiters staan voor jou klaar om samen met jou een loopbaanprogramma te ontwikkelen met aandacht voor zowel technische kennis als persoonlijke vaardigheden. Zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt op onze projecten en steeds weer een stap verder komt. Samen met Temphory word jij de energy technician van de toekomst! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Maak een afspraak met ons.

Interessante en afwisselende projecten

Het leuke aan werken bij Temphory is dat je ervaring opdoet binnen verschillende projecten, voor allerlei aantrekkelijke opdrachtgevers. Door onze kennis van de branche en ons grote netwerk, kunnen wij je interessante groeikansen bieden. In de richting die jij voor ogen hebt. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jij groeit in je vakgebied en onze opdrachtgevers profiteren van waardevolle expertise. Via onze Temphory Opleidingen zorgen we ervoor dat jij je constant blijft ontwikkelen.

Duidelijkheid daar draait het om!

Wij willen jou leren kennen

Géén geautomatiseerd recruitment programma, géén afwijzing op basis van jouw CV. Wij willen jou leren kennen! En in jou investeren.

Wie ben je, wat wil je en waar zie jij jezelf over een paar jaar? Samen gaan wij een toekomstplan uitstippelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Wij willen ook weten wat je niet wilt. Dit is minstens zo belangrijk. Het draait om jou en niet om ons.

Wij geven duidelijkheid en vragen duidelijkheid

Met elkaar in gesprek gaan is het eerste wat we doen! Niet per se tijdens kantoortijden, maar op een tijd en locatie wanneer het jou uitkomt. Wij geven duidelijkheid en vragen duidelijkheid. Binnen twee werkdagen krijg je van ons een reactie op jouw sollicitatie. Wij stellen je voor, onderhandelen voor jou en begeleiden je gedurende het gehele proces. Wij helpen jou aan de ideale baan!

Medewerkers vertellen

Meet our Energy Technicians!

Maikel – Eerste monteur elektrotechniek

“Er zijn geen problemen, alleen oplossingen”

Maikel, 36 jaar oud, werkt inmiddels al een paar jaar als elektromonteur infratechniek bij Temphory. Het mooiste aan zijn baan bij Temphory vindt hij het werken in de buitenlucht. Daarnaast maken de aspecten zelfstandigheid en vrijheid het plaatje compleet.

“Bij Temphory laten ze je op stap gaan en hebben ze alle vertrouwen dat je je werk goed doet, dat werkt prettig!”

Elektromonteur in de infratechniek ben je niet zomaar. Daar heb je verschillende diploma’s en certificaten voor nodig. Maikel heeft al een mbo-2 opleiding en twee mbo3-opleidingen gehaald binnen Temphory en zou in de toekomst ook nog graag zijn mbo4-diploma technicus behalen. Het liefst studeert hij daarna nog door voor zijn hbo-diploma. Verder zijn de skills discipline en nauwkeurigheid, belangrijk bij het uitvoeren van dit werk.

Maikel’s werkdag begint om 07.00 uur. Hij meldt zich dan samen met zij collega bij het magazijn om de materialen voor de klussen van die dag op te halen. Ze controleren of ze alle benodigde spullen in de bus hebben en rijden dan richting de locatie. Op locatie controleren ze de opdracht met de situatie en daarna kan de uitvoering beginnen. Klus klaar!? Even het papierwerk voor elkaar maken, fotootjes maken en op naar de volgende klus of lekker naar huis.

“Het leuke van het werken voor Temphory zijn de goede contacten met het kantoorpersoneel, er wordt serieus naar me geluisterd en ik krijg voldoende kans om mezelf te ontwikkelen.”

Dit maakt dat Maikel zich erg thuisvoelt in deze jonge en groeiende organisatie.

Steven – Eerste monteur elektrotechniek

Steven, 36 jaar oud, werkt al een aantal jaren met veel plezier voor Temphory

“Ik werk met elektra vanaf de meterkast, tot aan de hoofdkabel die vaak buiten onder de grond ligt.”

De veelzijdigheid van het beroep is iets wat Steven erg aanspreekt.

“Je weet van tevoren nooit hoe je dag eruit gaat zien. Dit is namelijk iedere dag weer anders.”

Het is erg belangrijk om bij dit beroep in te zien wat de gevaren kunnen zijn. Je werkt natuurlijk wel met elektriciteit. Dit vergt nauwkeurigheid en oplettendheid. Steven kreeg bij Temphory de kans om van een ‘leek’ een professional te worden binnen de elektrotechniek.

“Als je zelf maar wilt en laat zien wat je wilt, krijg je enorm veel kans om jezelf te ontwikkelen”.

In de toekomst zou Steven nog meer kennis op willen doen in de praktijk, maar ook nog door studies te gaan volgen bij Temphory.

rfwbs-slide