Interesse?

Bekijk onze vacatures

Ons vakgebied

Technische banen met toekomst

Temphory is dé specialist in energietechniek. Een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. Ben jij technisch onderlegd en wil je serieus werk maken van jouw carrière? Kies dan voor Temphory!

Industrie, infratechniek, telecom en maritiem

Samen met Temphory word jij de energy technician van de toekomst! Dit kan in vier branches: industrie, infratechniek, telecom en maritiem. Elke branche heeft zijn eigen dynamiek. Benieuwd welke branche bij jou past? Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die bij jou passen. Bekijk de vacatures of maak een afspraak.

Werken voor Temphory

Jouw ontwikkeling centraal

Jezelf ontwikkelen, maar wel de zekerheid van een vaste baan en een goed salaris? Dat kan bij Temphory! Onze recruiters staan voor jou klaar om samen met jou een loopbaanprogramma te ontwikkelen met aandacht voor zowel technische kennis als persoonlijke vaardigheden. Zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt op onze projecten en steeds weer een stap verder komt. Samen met Temphory word jij de energy technician van de toekomst! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Maak een afspraak met ons.

Interessante en afwisselende projecten

Het leuke aan werken bij Temphory is dat je ervaring opdoet binnen verschillende projecten, voor allerlei aantrekkelijke opdrachtgevers. Door onze kennis van de branche en ons grote netwerk, kunnen wij je interessante groeikansen bieden. In de richting die jij voor ogen hebt. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jij groeit in je vakgebied en onze opdrachtgevers profiteren van waardevolle expertise. Via onze Temphory Opleidingen zorgen we ervoor dat jij je blijft ontwikkelen.

Duidelijkheid daar draait het om!

Wij willen jou leren kennen

Géén geautomatiseerd recruitment programma, géén afwijzing op basis van jouw CV. Wij willen jou leren kennen! En in jou investeren.

Wie ben je, wat wil je en waar zie jij jezelf over een paar jaar? Samen gaan wij een toekomstplan uitstippelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Wij willen ook weten wat je niet wilt. Dit is minstens zo belangrijk. Het draait om jou en niet om ons.

Wij geven duidelijkheid en vragen duidelijkheid

Met elkaar in gesprek gaan is het eerste wat we doen! Niet tijdens kantoortijden…dit is zo 2017. Op een tijd en locatie wanneer het jou uitkomt. Wij geven duidelijkheid en vragen duidelijkheid. Binnen twee werkdagen krijg je van ons een reactie op jouw sollicitatie. Wij stellen je voor, onderhandelen voor jou en begeleiden je gedurende het gehele proces. Wij helpen jou aan de ideale baan!

rfwbs-slide