Heb je vragen? Neem contact op.

Thuis in jouw vakgebied

Specialist in energietechniek
De ontwikkelingen in de energietechniek gaan hard. De vraag naar duurzame oplossingen neemt toe en de inzet van nieuwe technieken biedt volop kansen. Met goed opgeleide specialisten kan je meer en meer het verschil maken. Een samenwerking met Temphory biedt uitkomst.

Specifieke opleiding voor uw project
Bij Temphory leiden wij mensen met een technische achtergrond gericht op voor jouw project(en). Zo verruimen we de arbeidsmarkt en kan je altijd beschikken over een flexibele schil met vakbekwame energy technicians.

Wil je meer weten over de opleidingen van Temphory? Klik hier.

Industrie, infratechniek, telecom en maritieme sector

Onze energy technicians zijn actief in de industrie, infratechniek, telecom en maritieme sector. De medewerkers van Temphory worden opgeleid en begeleid zodat zij aan de slag kunnen als bijvoorbeeld (eerste) monteur of technicus. Jouw energy technicians gaan dankzij Temphory veilig te werk op het gebied van hoogspannings- en laagspanningsinstallaties, data, elektra, gas, hvac, water en warmte.

Onze oplossingen

Energy technicians die direct het verschil maken

Energy technicians zijn schaars. Temphory denkt in oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden, vormen, begeleiden en ontwikkelen van technici die binnen jouw bedrijf het verschil maken. We leiden technici gericht op voor projecten, met opleidingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw werkwijze en wensen. Zo zijn onze energy technicians direct van meerwaarde in jouw bedrijf.

Overname: aan jou de keus

Na de opleiding en een vooraf besproken detacheringsperiode, kan je de energy technician(s) van ons overnemen. Maar dat hoeft niet: ook vanuit onze pool staan ze tot de beschikking. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Opdrachtgevers vertellen

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Dankzij Temphory beschikken opdrachtgevers over goed opgeleide technici die direct van meerwaarde zijn op hun projecten. Hieronder vind je de ervaringen met medewerkers van onze toonaangevende opdrachtgevers’.

De meerwaarde van Temphory zelf ervaren? Neem contact op.

Engie
alewijnse
 

Lees het verhaal van Coen:

“Dan is Temphory toch wel een vreemde eend in de bijt, in de positieve zin!”

“Om eerlijk te zijn: ik was best kritisch en een tikkeltje sceptisch toen Temphory me benaderde. Laagspanning was mijn vak en omscholing tot hoogspanningstechnicus vraagt veel van je. Maar na het overtuigende verhaal van Temphory en de baankansen die geschetst werden, besloot ik er vol voor te gaan. Zonder een moment spijt, tot de dag van vandaag. De éénjarige opleiding Technicus Data en Elektra – hoogspanning heb ik bijna afgerond. In juni volgt het assessment. En dan lonkt er een vast dienstverband.”

Betrokken
“Ik heb negentien jaar gewerkt voor uitzendbureaus. Dan is Temphory toch wel een vreemde eend in de bijt, in positieve zin! Ze zijn in één woord ‘betrokken’. Je persoonlijke ontwikkeling hebben ze bijzonder hoog in het vaandel. Neem nou mezelf: ik ben nog niet eens klaar met mijn opleiding of ze bieden al een nieuwe cursus aan. Technisch talent moet zo goed mogelijk worden benut en daar investeren ze dan ook in. Op een menselijke manier.”

Spie Infra Energie

Coen Mastik

Lees het verhaal van Marius:

“Temphory’s betrokkenheid tijdens het traject en de interesse in de persoon achter de student is bijzonder.”

“Als ik aan Temphory denk, dan denk ik aan een erg prettige samenwerking. Dat was in het begin al zo. Zij benaderden ons voor opleidingsmodelijkheden om elektromonteurs die zonder werk zitten klaar te stomen voor een baan in de hoogspanningstechniek. Er was meteen een klik en veel belangstelling voor elkaar en elkaars ideeën. Dat zie je ook tijdens de opleiding van de technici: Temphory’s betrokkenheid tijdens het traject en de interesse in de persoon achter de student is bijzonder.”

Kwaliteit door Coöperatie
“Behalve de constructieve manier van samenwerken, is er ook veel aandacht voor kwaliteit en resultaat. Er is flink geïnvesteerd in het samenstellen van een sterk opleidingsprogramma. Zo ontstaat er een win-winsituatie voor alle partijen. Kortom: een fijne club om mee samen te werken.”

Graafschap College

Marius Peters (Senior docent)

rfwbs-slide