Heb je vragen? Neem gerust contact op.

THUIS IN UW VAKGEBIED

Specialist in elektro- en instrumentatietechniek
De ontwikkelingen in de elektro- en instrumentatietechniek gaan hard. De vraag naar duurzame oplossingen neemt toe en de inzet van nieuwe technieken biedt volop kansen. U heeft capaciteit nodig. Goed opgeleide specialisten die u helpen om het verschil te maken. Samenwerking met Temphory biedt uitkomst.

 

Specifieke opleiding voor uw project
Bij Temphory leiden wij mensen met een technische achtergrond gericht op voor uw project(en). Zo verruimen we de arbeidsmarkt en heeft u altijd de beschikking over een flexibele schil met vakbekwame technisch specialisten. Uiteraard kunt u onze vakmensen na verloop van tijd van ons overnemen.

Technici voor de industrie, infra- en maritieme sector

Onze technisch specialisten vervullen functies op mbo-niveau (2, 3 en 4) in de industrie, infra- en maritieme sector. Via een gerichte opleiding en goede begeleiding stomen wij ze in korte tijd klaar voor een van uw opdrachten of projecten. Na dit traject hebben zij de competenties en kwalificaties om professioneel en veilig voor u aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als monteur, eerste monteur of specialist in hoogspannings- en laagspanningsinstallaties, data, elektra, gas, water en warmte.

 

Heeft u een of meerdere technici nodig voor werkzaamheden in de maritieme sector? Bijvoorbeeld professionele kabeltrekkers, elektriciens (CompEx), staalwerkers of lassers? Temphory zorgt ook in deze branche voor technici die hun vak verstaan. Ook kabeltrekkers op on-/offshoregebied en scheepswerven leiden wij op tot echte professionals.

Onze oplossingen

Technici in elektro- en instrumentatietechniek zijn schaars. Temphory denkt in oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden, vormen, begeleiden en ontwikkelen van vakmensen die binnen uw bedrijf het verschil maken. We werven specifiek voor uw organisatie en leiden technici heel gericht op voor uw projecten, met opleidingsprogramma’s die zijn afgestemd op uw werkwijze en wensen. Deze opleiding bieden we u aan tegen kostprijs.

Overname: aan u de keus
Bij Temphory profiteert u van kant-en-klaar opgeleide vakmensen die alle kennis, competenties en kwalificaties hebben om voor u aan de slag te gaan. Na de opleiding en een vooraf besproken periode of aantal gewerkte uren, kunt u de technici van ons overnemen. Uiteraard is dat geen verplichting: ook vanuit onze pool staan ze tot uw beschikking. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Opdrachtgevers vertellen

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Dankzij Temphory beschikken opdrachtgevers over goed opgeleide technici die direct van meerwaarde zijn op projecten. Hieronder vindt u verhalen van een aantal van onze toonaangevende opdrachtgevers.

De meerwaarde van Temphory zelf ervaren? Neem contact op.

“Temphory signaleerde vroegtijdig dat de communicatie tussen Poolse en Nederlandse collega’s wat stroef verliep en ondernam direct actie”

“Een paar jaar geleden nam de vraag naar glasvezel een enorme vlucht. Bij Van Gelder hadden we toen dringend glasvezelmonteurs nodig. Daarvoor schakelden we meteen onze vaste partner in bij dit soort situaties: Temphory. En met succes. In drie weken hebben ze acht mensen opgeleid tot volwaardige monteurs: vier uit Nederland en vier uit Polen. In no time waren ze thuis in de juiste montagetechnieken, en de las- en graafwerkzaamheden.”

 

Van uitzendkracht tot vaste medewerker
“Ook over de nazorg van Temphory ben ik te spreken. Toen de monteurs eenmaal aan het werk waren, bleek dat de communicatie tussen de Poolse en Nederlandse collega’s wat stroef verliep. Temphory signaleerde dit vroegtijdig en ondernam direct actie. Zo kwamen er extra communicatietools, zoals vertalingskaarten met foto’s van de gereedschappen en apparatuur. Of we tevreden zijn met het resultaat? Zes van de monteurs werken nu al bijna twee jaar voor onze organisatie, dat zegt natuurlijk genoeg! In korte tijd hebben we samen van niets, iets heel moois gemaakt.”

 

Van Gelder Telecom

“Temphory verzorgt het hele pakket: de werving, selectie en opleiding. Goed georganiseerd en prima begeleid.”

“Goed opgeleide hoogspanningstechnici, die kunnen we bij Spie Infra Energie goed gebruiken. In onze zoektocht kwamen we uit bij Temphory. Zij verzorgen het hele pakket: de werving, selectie en opleiding. Goed georganiseerd en prima begeleid. Na een theoriegedeelte van vier maanden, zijn drie leerlingen bij ons ingestroomd. Nog wat onzeker in het begin, logischerwijs, maar enorm gedreven en leergierig. Binnen een mum van tijd hadden ze het belangrijkste onder de knie. Nu draaien ze volop mee.”

 

Kortweg klantgericht
“Klantgericht. Dat is Temphory in één woord. Ze luisteren goed naar je wensen, schakelen snel en betrekken je nauw bij de studievoortgang. Maar je merkt het ook aan de details. Het vervoer van de uitzendkrachten is altijd goed geregeld. Net als de vergoedingen. Kortom: ik ben erg content met onze samenwerking. Daarom staat er alweer een nieuw project in de steigers.”

 

Spie Infra Energie
Hans van der Knaap

“Bedrijven vooruithelpen met maatwerkoplossingen bij personeelsvraagstukken; die typische Temphory-filosofie spreekt me enorm aan.”

“Gemotiveerde en getalenteerde mensen helpen op een hoger technisch niveau te komen: dat is het mooiste aan mijn werk. Zodat zij niet alleen het optimale uit eigen kunnen halen, maar ook hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Bijvoorbeeld via de TDE-opleiding van Temphory. Ik ben gevraagd hiervoor de module Energieopwekking te verzorgen, waarbij theorie en praktijk elkaar aanvullen. Zo brengen we onder andere een bezoek aan een moderne elektriciteitscentrale van GDF SUEZ.”

 

Extra energie
“Bedrijven vooruithelpen met maatwerkoplossingen bij personeelsvraagstukken; die typische Temphory-filosofie spreekt me enorm aan. Te meer omdat ik zie dat het werkt. Temphory biedt monteurs een ideale opstap om zich te ontwikkelen tot elektrotechnici. Bovendien zijn de cursisten enorm leergierig. Ze willen zich alle fijne kneepjes van het vak zo snel mogelijk eigen maken. Die drive, daar krijg ik energie van!”

 

GDF Suez Energie Nederland
Siep Borneman – elektrotechnisch expert