Wil jij beginnen met ons opleidingstraject eerste monteur elektrotechniek? | Leiden | Start december 2019 |

Toe aan een carrièreswitch? De elektrotechniek is zo gek nog niet!

Start met ons unieke opleidingstraject in december 2019!

Met onze mbo-opleiding tot eerste monteur in de laag- en middenspanning heb je gelijk een baan bij de grootste netbeheerder “in the pocket”.

Een toppakket aan voorwaarden en een goed salaris vanaf dag 1. Voor minder doen we het niet! En na een jaar ben je al verzekerd van een salarisverhoging!

Te mooi om waar te zijn?

Nee, want wij willen investeren in je carrière. Met elkaar zorgen wij er voor dat jij als eerste monteur een mooie toekomst tegemoet kan zien. Met voldoende uitdaging en ontwikkelmogelijkheden. Voorwaarden zijn alleen dat je in de buurt van Leiden woont en een diploma mbo 2 in de techniek, MAVO of HAVO hebt.

Een salaris van meer dan €2.300,- per maand om mee te beginnen en na een jaar ga je zelfs bijna €2.500,- per maand verdienen. Ook kun je doorgroeien naar Senior Monteur met een salaris van €3.128,- per maand! Niet gek toch?

Niet langer nadenken maar reageren. Wij kunnen je er alles over vertellen en laten je zien dat de elektrotechniek zo gek nog niet is. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Solliciteer via ons sollicitatieformulier. Met een paar minuten hebben wij je sollicitatie ontvangen en binnen twee werkdagen krijg jij een reactie. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Priya Jhorai, via 06-30110201.

Werken in een andere regio? We hebben deze vacature ook openstaan in Alphen aan den Rijn, Doetinchem, Amsterdam, Leeuwarden, Emmeloord, Haarlem, Nijmegen, Wijchen, Harderwijk, Lelystad, Zaltbommel, Geldermalsen, Dronten, Heerenveen en Tiel.

VACATUREDETAILS

 • Functie

  Monteur elektrotechniek

 • Locatie

  Regio Leiden

 • Dienstverband

  Vaste baan

 • Opleiding

  MBO-3

 • Salaris

  Tot € 3.128,- bruto per maand

Solliciteer en wij nemen contact met je op!